Wyświetlanie wszystkich wyników: 35

  • AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

    AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g – AMYLON

    8,00 

    SKŁADNIKIagar* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDo kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem…

  • BARWNIKI SPOŻYWCZE BEZGLUTENOWE BIO (6 x 8 g) 48 g - BIOVEGAN

    BARWNIKI SPOŻYWCZE BEZGLUTENOWE BIO (6 x 8 g) 48 g – BIOVEGAN

    34,00 

    SKŁADNIKIinulina*, skrobia kukurydziana*, koncentrat w proszku* (burak czerwony*, kurkuma*, spirulina*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonałe do barwienia kremów, lodów, deserów, polew do ciast, lukru, napojów, marcepanu itd. w sposób całkowicie ekologiczny. Kolory: niebieski, zielony, czerwony, fioletowy, żółty, pomarańczowy w jednym pudełku. Barwniki spożywcze mogą podlegać naturalnym zmianom kolorystycznym w zależności do zbiorów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę wybranego…

  • CUKIER ŻELUJĄCY 2:1 BIO 500 g - BIOVEGAN (PRODUKT SEZONOWY)

    CUKIER ŻELUJĄCY 2:1 BIO 500 g – BIOVEGAN (PRODUKT SEZONOWY)

    15,00 

    SKŁADNIKInierafinowany cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCukier żelujący 2:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA– Potrzebujesz 1 kg pokrojonych małych owoców (lub 700 ml soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). – Mały talerz. Przygotowanie z owocami:1. Umieść mały talerz w zamrażarce do testu…

  • CUKIER ŻELUJĄCY 3:1 BIO 500 g - BIOVEGAN (PRODUKT SEZONOWY)

    CUKIER ŻELUJĄCY 3:1 BIO 500 g – BIOVEGAN (PRODUKT SEZONOWY)

    23,00 

    SKŁADNIKInierafinowany cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA– Potrzebujesz 1,5 kg pokrojonych małych owoców (lub 1,2 litra soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). – Mały talerz Przygotowanie z owocami:1. Umieść mały talerz w zamrażarce do testu…

  • DROŻDŻE SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 7 g - BIOVEGAN

    DROŻDŻE SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 7 g – BIOVEGAN

    6,00 

    SKŁADNIKIekologiczne suszone drożdże OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie odpowiada 1/2 kostce świeżych drożdży. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1550 kJ/370 kcal Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 30 g w tym cukry: <0,5 g Błonnik: 26 g Białko: 34 g Sól: 0,31 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wymieszać zawartość opakowania…

  • EKSTRAKT WANILIOWY BIO 50 ml - ROYAL BRAND

    EKSTRAKT WANILIOWY BIO 50 ml – ROYAL BRAND

    45,00 

    SKŁADNIKIwoda, cukier trzcinowy*, ekstrat waniliowy* (alkohol* 50 %), cukier inwertowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNaturalny aromat waniliowy. Idealny do napojów, deserów, wypieków. Świetnie nadaje się jako dodatek do truskawek ze śmietaną. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej

  • GUMA GUAR BIO 200 g - BIO PLANET

    GUMA GUAR BIO 200 g – BIO PLANET

    14,00 

    SKŁADNIKIekologiczna guma guar 100 %. OPISEkologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych – Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek…

  • GUMA GUAR BIO 600 g - BIO PLANET

    GUMA GUAR BIO 600 g – BIO PLANET

    28,00 

    SKŁADNIKIekologiczna guma guar 100 %. OPISEkologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych – Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek…

  • KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 200 g (PUSZKA) - COCOMI

    KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 200 g (PUSZKA) – COCOMI

    12,00 

    SKŁADNIKI ekstrakt z kokosa * (80 %), woda, cukier kokosowy*, olej kokosowy virgin*, stabilizator: guma ksantanowa (* certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIASchłodzić przez całą noc lub włożyć do zamrażalnika na 3 godziny. Pożądaną ilość kremu umieścić w misce i miksować do uzyskania kremowej konsystencji. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 933 kJ/223 kcal Tłuszcz: 21…

  • KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 400 ml (PUSZKA) - AMAIZIN

    KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 400 ml (PUSZKA) – AMAIZIN

    13,00 

    SKŁADNIKIkokos* (85 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 1221 kJ / 292 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g Węglowodany: 4 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 0 g Białko: 1,4 g Sól: < 0,1 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłożyć do lodówki (temperatura 5 stopni Celsjusza)…

  • KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 400 ml (PUSZKA) - TERRASANA

    KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 400 ml (PUSZKA) – TERRASANA

    16,00 

    SKŁADNIKIekstrakt z miąższu kokosa* (91 %), woda, skrobia z tapioki*. (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealnie sprawdzi się jako polewa do ciast, naleśników lub deserów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWstaw puszkę do lodówki na co najmniej 8 godzin, przelej do miski i ubij. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1249 kJ/303 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • KWASEK CYTRYNOWY 1 kg - BATOM

    KWASEK CYTRYNOWY 1 kg – BATOM

    34,00 

    SKŁADNIKI kwas cytrynowy OPIS Kwas cytrynowy to bezwonny, krystaliczny proszek często wykorzystywany w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym jako regulator kwasowości (w napojach, dżemach, galaretkach) oraz przeciwutleniacz (przy produkcji majonezów, sosów). Pomocny także jako środek czyszczący, usuwający kamień i osady (czajniki, kubki). INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • KWASEK CYTRYNOWY 500 g - BATOM

    KWASEK CYTRYNOWY 500 g – BATOM

    21,00 

    SKŁADNIKI kwas cytrynowy OPIS Kwas cytrynowy to bezwonny, krystaliczny proszek często wykorzystywany w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym jako regulator kwasowości (w napojach, dżemach, galaretkach) oraz przeciwutleniacz (przy produkcji majonezów, sosów). Pomocny także jako środek czyszczący, usuwający kamień i osady (czajniki, kubki). INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • ŁYŻKA SMAKU MALINA (LIOFILIZOWANA SPROSZKOWANA MALINA) BIO 40 g - HELPA

    ŁYŻKA SMAKU MALINA (LIOFILIZOWANA SPROSZKOWANA MALINA) BIO 40 g – HELPA

    33,00 

    SKŁADNIKIliofilizowana malina sproszkowana* (100 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Idealna do kaszki, do jogurtu, do deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1342 kJ/322 kcalTłuszcz – 4,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 gWęglowodany – 39 gw tym cukry – 31 gBiałko – 8,5 gSól – 0,02 g…

  • ŁYŻKA SMAKU SMOCZY OWOC (LIOFILIZOWANY SPROSZKOWANY SMOCZY OWOC) BIO 40 g - HELPA

    ŁYŻKA SMAKU SMOCZY OWOC (LIOFILIZOWANY SPROSZKOWANY SMOCZY OWOC) BIO 40 g – HELPA

    29,00 

    SKŁADNIKIliofilizowany smoczy owoc sproszkowany* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBio Łyżki Smaku CZARY MAMY to 100 % natury bez dodatku cukru. Kolorowy pył zachowuje wartość odżywczą i smakową owoców i warzyw, dzięki wyjątkowemu procesowi przetwarzania jakim jest liofilizacja.Bio Łyżka Smaku to magia na talerzu – bajkowy kolor, piękny zapach i pyszny smak. Bez dodatku cukrów….

  • ŁYŻKA SMAKU TRUSKAWKA (LIOFILIZOWANA SPROSZKOWANA TRUSKAWKA)  BIO 40 g - HELPA

    ŁYŻKA SMAKU TRUSKAWKA (LIOFILIZOWANA SPROSZKOWANA TRUSKAWKA) BIO 40 g – HELPA

    30,00 

    SKŁADNIKIliofilizowana truskawka sproszkowana* (100 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Idealna do kaszki, do jogurtu, do deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1277 kJ/301 kcalTłuszcz – 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 gWęglowodany – 51 gw tym cukry- 42 gBiałko – 7,2 gSól – 0,03 g ZALECANE…

  • MASA MAKOWA Z BAKALIAMI BIO 850 g (PUSZKA) - CROC-CRAC (BIOVERI)

    MASA MAKOWA Z BAKALIAMI BIO 850 g (PUSZKA) – CROC-CRAC (BIOVERI)

    31,00 

    SKŁADNIKI woda, mak* 23 %, cukier*, bakalie* 12 % [rodzynki* 42 %, skórka z pomarańczy* 32 % (skórka z pomarańczy* 80 %, syrop kukurydziany*, sól), skórka z cytryny* 26 % (skórka z cytryny* 80 %, syrop glukozowy*)], miód*, płatki OWSIANE*, naturalny aromat MIGDAŁOWY. (* certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 962…

  • MASA MARCEPANOWA MIODOWA DO WYPIEKÓW BIO 250 g - RAPUNZEL

    MASA MARCEPANOWA MIODOWA DO WYPIEKÓW BIO 250 g – RAPUNZEL

    40,00 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY* (53 %), miód* (43 %), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPyszny marcepan, wykonany wyłącznie z MIGDAŁÓW i miodu. Użyj, aby udoskonalić i udekorować swoje słodkie potrawy, ciasta i inne! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcalTłuszcz: 28 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 gWęglowodany: 35 gw tym cukry: 35 gBłonnik: 5,5 gBiałko: 13…

  • PASTA KOKOSOWA BIO 200 g - AMAIZIN

    PASTA KOKOSOWA BIO 200 g – AMAIZIN

    12,00 

    SKŁADNIKIkokos* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa. Może być użyta, aby wbogacić smak Twoich ulubionych dań kuchni Azjatyckiej i innych. Idealna do deserów, ciast czy jako napój kokosowy (50 g pasty wymieszać ze 100 ml ciepłej wody). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2866…

  • PASTA WANILIOWA BIO 100 g - ROYAL BRAND

    PASTA WANILIOWA BIO 100 g – ROYAL BRAND

    49,00 

    SKŁADNIKIcukier inwertowany*, ekstrakt waniliowy* 18 %, woda, wanilia mielona* 2 %, błonnik roślinny: inulina*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta waniliowa idealna do wypieków, deserów, sosów i lodów. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1037…

  • PASTA WANILIOWA BIO 50 g - ROYAL BRAND

    PASTA WANILIOWA BIO 50 g – ROYAL BRAND

    41,00 

    SKŁADNIKIcukier inwertowany*, ekstrakt waniliowy* 18 %, woda, wanilia mielona* 2 %, błonnik roślinny: inulina*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta waniliowa idealna do wypieków, deserów, sosów i lodów. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1037…

  • PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE 120 g - BATOM

    PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE 120 g – BATOM

    18,00 

    SKŁADNIKI drożdże suszone 100 %. OPIS Płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich. Charakteryzują się delikatnym smakiem i zapachem. Poprawiają walory smakowe i odżywcze przygotowywanych posiłków. Mogą stanowić składnik sosów, pasztetów, past kanapkowych. Idealne jako dodatek do grillowanych i smażonych warzyw. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE BEZGLUTENOWE 150 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE BEZGLUTENOWE 150 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    18,00 

    SKŁADNIKInieaktywne płatki drożdżowe 100 %. OPISPłatki drożdżowe to nieaktywna forma drożdży. Poddanie ich odpowiednim procesom sprawia, że mają one całkowicie inne właściwości niż drożdże piekarskie i suszone. W ten sposób powstaje produkt przypominający nieco bułkę tartą, o delikatnym, serowo-orzechowym smaku. Zadaniem płatków drożdżowych jest odtworzenie smaku charakterystycznego dla nabiału. Ich uniwersalność czyni je zamiennikiem parmezanu…

  • PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE BIO 100 g - BIO PLANET

    PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE BIO 100 g – BIO PLANET

    21,00 

    SKŁADNIKIdrożdże*, mąka PSZENNA*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich. Charakteryzują się delikatnym smakiem i zapachem. Poprawiają walory smakowe i odżywcze przygotowywanych posiłków. Mogą stanowić składnik sosów, pasztetów, past kanapkowych. Idealne jako dodatek do grillowanych i smażonych warzyw. Płatki nie są przeznaczone do wypieków. WARTOŚĆ…

  • PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY 30 g - CELIKO

    PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY 30 g – CELIKO

    3,00 

    SKŁADNIKIregulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. OPISIdealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków. Opakowanie na 1 kg mąki. Przepis na babkę piaskowąSkładniki:– 150 g skrobi ziemniaczanej– 100 g cukru– 125 g margaryny– 2 jaja– 1 cukier wanilinowy Celiko– 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko Sposób przyrządzenia:1. Margarynę rozpuścić…

  • PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO (3 x 17 g) 51 g - BIOVEGAN

    PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO (3 x 17 g) 51 g – BIOVEGAN

    6,00 

    SKŁADNIKIskrobia z tapioki*, substancja spulchniająca: węglan sodu; regulator kwasowości: winiany potasu (22,8 %), sproszkowany sok z cytryny*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wykonane z opakowania biodegradowalnego, które rozkłada się w ciagu 6-9 miesięcy do dwutlenku węgla, wody i biomasy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna: 966 kJ/226 kcal Tłuszcz: <0,5 g…

  • PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 12 g - AMYLON

    PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 12 g – AMYLON

    2,00 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Weglowodany: 41 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 15,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g - AMYLON

    PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g – AMYLON

    22,00 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 41 g w tym cukry: 0 g Białko: 0,1 g Sól: 15,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • PROSZEK DO PIECZENIA BIO 15 g - BIO PLANET

    PROSZEK DO PIECZENIA BIO 15 g – BIO PLANET

    2,00 

    SKŁADNIKIsubstancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), skrobia kukurydziana*, olej rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISZawartość opakowania przeznaczona jest do wypieku ciasta z 500 g mąki. Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna – 726 kJ / 171 kcal Tłuszcz – 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g Węglowodany – 41 g w tym cukry…

  • PROSZEK DO PIECZENIA BIO 15 g - DARY NATURY

    PROSZEK DO PIECZENIA BIO 15 g – DARY NATURY

    3,00 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winian monopotasowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

  • SKÓRKA CYTRYNY MIX BEZGLUTENOWA BIO 9 g - BIOVEGAN

    SKÓRKA CYTRYNY MIX BEZGLUTENOWA BIO 9 g – BIOVEGAN

    6,00 

    SKŁADNIKI58 % liofilizowana skórka z cytryny*, 39 % suszona skórka z cytryny*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z cytryny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów. Pakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy…

  • SKÓRKA POMARAŃCZY MIX BEZGLUTENOWA BIO 9 g - BIOVEGAN

    SKÓRKA POMARAŃCZY MIX BEZGLUTENOWA BIO 9 g – BIOVEGAN

    6,00 

    SKŁADNIKI58 % liofilizowana skórka z pomarańczy*, 39 % suszona skórka z pomarańczy*, olejek pomarańczowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z pomarańczy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.Pakowano w atmosferze ochronnej WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 1334 kJ/317 kcal Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • SODA OCZYSZCZONA 20 g - VITAVEGAN

    SODA OCZYSZCZONA 20 g – VITAVEGAN

    6,00 

    SKŁADNIKI wodorowęglan sodu (soda oczyszczona). OPISIdealna do pieczenia i gotowania. INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SEZAM, GORCZYCĘ, SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • SODA OCZYSZCZONA 300 g - BATOM

    SODA OCZYSZCZONA 300 g – BATOM

    9,00 

    SKŁADNIKIwodorowęglan sodu 99,7 %, węglan sodu OPISSoda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. W kuchni zastępuje proszek do pieczenia, drożdże, zmiękcza mięso ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • ŻELATYNA W LISTKACH (12 LISTKÓW) BIO 20 g - EWALD

    ŻELATYNA W LISTKACH (12 LISTKÓW) BIO 20 g – EWALD

    6,00 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOpakowanie zawiera 12 listków. 20 g żelatyny w listkach starcza na 1 l masy. SPOSÓB UŻYCIA1. Potrzebną ilość żelatyny w listkach namoczyć w zimnej wodzie przez 5 min, następnie wyjąć i lekko odcisnąć. 2. Dla gorących dań: odciśniętą żelatynę wymieszać bezpośrednio z gorącą masą. Żelatyna natychmiast się rozpuszcza. Nie gotuj,…