Wyświetlanie wszystkich wyników: 57
-
18,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku. WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345…
-
13,00 zł
SKŁADNIKI 100 % mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość błonnika, źródło białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło składników mineralnych – manganu, magnezu, fosforu oraz miedzi. Miedź pomaga w prawidłowej pigmentacji włosów i skóry.Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego…
-
13,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Weglowodany: 65 g w tym cukry: 5,0 g Białko: 12…
-
15,00 zł
SKŁADNIKIgryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i…
-
14,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 8 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1497 kJ/354 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 65 g w tym cukry: 1,4 gBłonnik: 9,2 g Białko: 12 g Sól: <0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i…
-
20,00 zł
SKŁADNIKIgryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSeria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do…
-
17,00 zł
SKŁADNIKIpełnoziarnista mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1497 kJ / 354 kcalTłuszcz – 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone- 0,7 gWęglowodany – 65 gw tym cukry – 1,4 gBiałko – 12 gSól – 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
-
20,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 9 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1497 kJ/354 kcal Tłuszcz – 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g Węglowodany – 65 g w tym cukry – 1,4 gBłonnik – 9,2 g Białko – 12 g Sól – <0,01 g…
-
13,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana razowa* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 8 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1497 kJ / 354 kcalTłuszcz: 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 65 gw tym cukry: 1,4 gBiałko: 12 gSól: < 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…
-
20,00 zł
SKŁADNIKIjagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSeria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej…
-
12,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak NoodlesMakaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez…
-
9,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
12,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik,…
-
12,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak NoodlesMakaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez…
-
9,00 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
7,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1,0 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2…
-
7,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
9,00 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia. OPISGłównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik,…
-
14,00 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 10 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna : 1498 kJ / 353 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 77 gw tym cukry: 1,0 gBłonnik: 2,1 gBiałko: 7,1 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym…
-
11,00 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 7 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 77 gw tym cukry: 1 gBłonnik: 2,1 gBiałko: 7,1 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu,…
-
13,00 zł
SKŁADNIKI95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 8 – 10 minut (100 g makaronu na 1…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na litr wody) przez 9-10 minut od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal Tłuszcz: 2,0…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal Tłuszcz:…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka OWSIANA* bezglutenowa 55 %, mąka ryżowa pełnoziarnista* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 7 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1417 kJ/337…
-
18,00 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1449…
-
8,00 zł
SKŁADNIKIryż brązowy* 97 %, imbir* 2 %, pieprz*, esencja olejku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron penne z mąki ryżowej w kształcie rurek przygotowywany w sposób tradycyjny. Makaron doskonale sprawdzi się z prostymi sosami: warzywnym lub pomidorowym, z mięsem lub bez, ale świetnie nada się również do bulionów i minestrone. Makaronowe rurki są również…
-
13,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1533 kJ/362 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 75,7 g w tym cukry: 0,5 g…
-
10,00 zł
SKŁADNIKI ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista. SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…
-
18,00 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1298 kJ / 309 kcal Tłuszcz –…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 9 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1546 kJ/365 kcalTłuszcz: 3,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 73 gw tym cukry: 1,1 gBłonnik: 3,4 gBiałko: 8,5 gSól: <0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
-
14,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcalTłuszcz – 3,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 gWęglowodany – 75 gw tym cukry – 1,0…
-
15,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1542 kJ / 364 kcalTłuszcz – 3,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 gWęglowodany – 75 gw tym cukry – 1,0 g Błonnik – 2,5 gBiałko – 8,0 gSól – 0,03 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu…
-
11,00 zł
SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZIELONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)MAKARON: 100 % mąka z białego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron ryżowy w kształcie dinozaurów to świetna alternatywa dla niejadków. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa,…
-
13,00 zł
SKŁADNIKIMąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 10-11 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 0,1 g Błonnik: 0,8 Białko: 7,1 g Sól: 0,019 g ZALECANE…
-
18,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz – 3,6 g w tym kwasy…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…
-
15,00 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. OPISCienkie ryżowe nitki używane jako delikatny dodatek do zup, mięsa oraz sałatek warzywnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMoczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1575 kJ/371 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy nasycone: 0,5…
-
12,00 zł
SKŁADNIKI 100 % mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego….
-
30,00 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBaza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1485 kJ/351 kcalTłuszcz…
-
22,00 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (60 %), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1529 kJ /…
-
16,00 zł
SKŁADNIKI50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10…
-
8,00 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* 51 %, mąka z białej kukurydzy* 49 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z czerwonej soczewicy jest doskonałym źródłem białka roślinnego. Można go łączyć z każdym rodzajem sosów, zwłaszcza warzywnym. Ma bardzo delikatny smak, a dzięki kształtowi zwierzątek będą chciały go jeść wszystkie bąbelki. Zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Przenieście się do…
-
13,00 zł
SKŁADNIKImąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1537 kJ/365 kcal Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g Weglowodany: 51 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 8,7 gBiałko: 22 g Sól: <…
-
18,00 zł
SKŁADNIKI mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…
-
16,00 zł
SKŁADNIKImąka z czarnej SOI*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z ekologicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej. Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron? Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została…
-
12,00 zł
SKŁADNIKIMąka z zielonego groszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 4-5 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1475 kJ/349 kcal Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 56 g w tym cukry: 3 g Błonnik: 7,7 g Białko: 20,8 g Sól:…
-
8,00 zł
SKŁADNIKImąka z zielonego groszku. OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z zielonego groszku:– Zdrowy, dzięki zawartości fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów–…
-
10,00 zł
SKŁADNIKI mąka z groszku zielonego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1459 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Weglowodany: 55 g w…
-
14,00 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 1,7 g…
-
14,00 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 litr, lekko osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 52…
-
8,00 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej. OPISMakaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z czerwonej soczewicy:– Zdrowy, dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i…
-
15,00 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 6 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal Tłuszcz: 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 56 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 5,9 gBiałko: 26 g Sól: <0,01 g INFORMACJA ALERGENNAMoże…
-
12,00 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Weglowodany: 56 g w tym cukry: 5,1…
-
10,00 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej. OPISWysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana…
-
18,00 zł
SKŁADNIKImąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy…
-
18,00 zł
SKŁADNIKImąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego…