Wyświetlanie wszystkich wyników: 54

  • CUKIER CYNAMONOWY BIO 20 g - AMYLON

    CUKIER CYNAMONOWY BIO 20 g – AMYLON

    2,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cynamon mielony* (min.14 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1464 kJ / 344 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 86 gw tym cukry: 86 gBiałko: 0 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać…

  • CUKIER CYTRYNOWY BIO 20 g - AMYLON

    CUKIER CYTRYNOWY BIO 20 g – AMYLON

    2,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* (2,5 %), aromat cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 1673 kJ / 394 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 98,2 g w tym cukry: 96,2 g Białko: 0,2 g Sól: 0,1 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)…

  • CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 1 kg - THE PLANET

    CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 1 kg – THE PLANET

    41,00 

    SKŁADNIKIcukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcalTłuszcz – 0,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone –…

  • CUKIER KOKOSOWY BIO 200 g - NATURAVENA

    CUKIER KOKOSOWY BIO 200 g – NATURAVENA

    12,00 

    SKŁADNIKI ekologiczny cukier kokosowy 100 % OPIS Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1591 kJ/380 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g…

  • CUKIER PUDER TRZCINOWY BIO 300 g - BIO PLANET

    CUKIER PUDER TRZCINOWY BIO 300 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIekologiczny cukier puder trzcinowy 100 %. OPISCukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 100 gw tym cukry – 98 gBiałko…

  • CUKIER RÓŻANY BIO 150 g - DARY NATURY

    CUKIER RÓŻANY BIO 150 g – DARY NATURY

    18,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy* 85%, płatki róży* 15% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCukier różany jest przysmakiem sezonowym, który warto mieć w domu. Świetnie nadaje się do deserów i wypieków. Ma też wspaniały zapach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1615 kJ / 280 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 95 g w…

  • CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 5 kg - HORECA

    CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 5 kg – HORECA

    65,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy brązowy Demerara* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 100 gw tym cukry – 97 gBiałko – 0 gSól – 0…

  • CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g - BIO PLANET

    CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy brązowy Demerara* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 100 gw tym cukry – 97 gBiałko – 0 gSól – 0…

  • CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g - NATURAVENA

    CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g – NATURAVENA

    12,00 

    SKŁADNIKI ekologiczny cukier trzcinowy nierafinowany Demerara 100 % OPIS Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1700 kJ/400 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 99 g w tym cukry 99 g Błonnik 0,12 g Białko 0 g…

  • CUKIER TRZCINOWY JASNY BIO 5 kg - HORECA

    CUKIER TRZCINOWY JASNY BIO 5 kg – HORECA

    56,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy jasny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gwartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone –…

  • CUKIER TRZCINOWY JASNY BIO 500 g - BIO PLANET

    CUKIER TRZCINOWY JASNY BIO 500 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIekologiczny cukier trzcinowy jasny 100 %. OPISEkologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gwartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 100 gw tym cukry – 100 gBiałko –…

  • CUKIER TRZCINOWY MASCOBADO BEZGLUTENOWY BIO 500 g - ALTERNATIVA

    CUKIER TRZCINOWY MASCOBADO BEZGLUTENOWY BIO 500 g – ALTERNATIVA

    21,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy Mascobado*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1573 kJ/376 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 93,6 g w tym cukry: 90,7 g Błonnik: 0,7 g Białko: 0,6 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • CUKIER TRZCINOWY MASCOBADO FILIPINY FAIR TRADE BIO 1 kg - OXFAM

    CUKIER TRZCINOWY MASCOBADO FILIPINY FAIR TRADE BIO 1 kg – OXFAM

    52,00 

    SKŁADNIKI nierafinowany cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1758 kJ / 414 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 99 gw tym cukry: 99 gBiałko: 0,4 gSól: 0,015 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • CUKIER TRZCINOWY PANELA BEZGLUTENOWY BIO 1 kg - ALTERNATIVA

    CUKIER TRZCINOWY PANELA BEZGLUTENOWY BIO 1 kg – ALTERNATIVA

    28,00 

    SKŁADNIKI surowy cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1680 kJ / 401 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 96 g w tym cukry: 96 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 500 g - BIO PLANET

    CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 500 g – BIO PLANET

    12,00 

    SKŁADNIKIekologiczny cukier trzcinowy nierafinowany Panela 100 %. OPISProdukowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1634 kJ/390 kcalTłuszcz 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 gWęglowodany 97 gw tym cukry 96 gBłonnik 0 gBiałko 0 gSól 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • CUKIER WANILINOWY BEZGLUTENOWY 32 g - CELIKO

    CUKIER WANILINOWY BEZGLUTENOWY 32 g – CELIKO

    2,00 

    SKŁADNIKI cukier, aromat: etylowanilina. OPIS Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu. Przepis na ciasto drożdżoweSkładniki:– 1 koncentrat ciasta drożdżowego w proszku Celiko 200 g– 2 jaja– 150 ml mleka– 30 g roztopionego MASŁA lub oleju– 1 – 2 łyżeczki cukru wanilinowego Sposób przyrządzenia:1. Do miski…

  • CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BEZGLUTENOWY BIO (4 x 8 g) 32 g - BIOVEGAN

    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BEZGLUTENOWY BIO (4 x 8 g) 32 g – BIOVEGAN

    9,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, wanilia Bourbon* (6,25 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPołączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Nie zawiera środków aromatyzujących. Idealny dodatek do deserów, ciast, kremów oraz drinków. SPOSÓB UŻYCIA Zawartość torebki wymieszać z innymi składnikami. Jedna torebka wystarczy na 500 g mąki, 500 ml deseru lub na 1 l cieczy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 100 g - AMYLON

    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 100 g – AMYLON

    17,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, wanilia Bourbon mielona* (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPołączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1692 kJ/398 kcal Tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 99 g w tym cukry: 98 g Białko: <0,5 g Sól: 0,01…

  • CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 15 g - BIO PLANET

    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 15 g – BIO PLANET

    2,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %) *(certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1696 kJ / 399 kcal Tłuszcz – 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 99 g w tym cukry – 99…

  • CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 20 g - AMYLON

    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 20 g – AMYLON

    4,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, wanilia Bourbon* (min. 1,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPołączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1660 kJ/398 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 99 gw tym cukry: 98 gBiałko: 0 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w…

  • CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 8 g - AMYLON

    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 8 g – AMYLON

    2,00 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, wanilia mielona* (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPołączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1660 kJ/398 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 99 gw tym cukry: 98 gBiałko: 0 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym…

  • DAKTYLE SPROSZKOWANE BIO 300 g - BIO PLANET

    DAKTYLE SPROSZKOWANE BIO 300 g – BIO PLANET

    14,00 

    SKŁADNIKIdaktyle sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Nadają słodyczy każdej potrawie, dzięki temu stanowią idealny dodatek do wypieków, deserów, jogurtów, musli, a także dań orientalnych. Nie rozpuszczają się w zimnych i ciepłych napojach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1493 kJ / 353…

  • DAKTYLE SPROSZKOWANE BIO 800 g - BIO PLANET

    DAKTYLE SPROSZKOWANE BIO 800 g – BIO PLANET

    36,00 

    SKŁADNIKIdaktyle sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Nadają słodyczy każdej potrawie, dzięki temu stanowią idealny dodatek do wypieków, deserów, jogurtów, musli, a także dań orientalnych. Nie rozpuszczają się w zimnych i ciepłych napojach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1493 kJ / 353…

  • ERYTRYTOL 1 kg - BATOM

    ERYTRYTOL 1 kg – BATOM

    37,00 

    SKŁADANIKIsubstancja słodząca: erytrytol. OPISErytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75 % jego słodyczy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 0 kJ/0 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 99,5 gw tym cukry: 0 galkohole…

  • ERYTRYTOL 1 kg - NATURAVENA

    ERYTRYTOL 1 kg – NATURAVENA

    38,00 

    SKŁADNIKI substancja słodząca: erytrytol 100 %. OPIS Idealny do słodzenia wypieków, deserów, potraw, ciepłych i zimnych napojów. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • ERYTRYTOL 1 kg (TOREBKA PAPIEROWA) - PIĘĆ PRZEMIAN

    ERYTRYTOL 1 kg (TOREBKA PAPIEROWA) – PIĘĆ PRZEMIAN

    34,00 

    SKŁADNIKI Erytrytol (substancja słodząca) 100% OPIS Naturalna substancja słodząca składająca się z polioli, czyli alkoholi wielowodorotlenowych.Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny i nie zawiera kalorii. Można stosować go do słodzenia, gotowania i pieczenia. Jest trochę mniej słodki niż cukier. Jego słodkość w porównaniu do białego cukru to ok. 75 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…

  • ERYTRYTOL 250 g - NATURAVENA

    ERYTRYTOL 250 g – NATURAVENA

    13,00 

    SKŁADNIKI substancja słodząca: erytrytol 100 %. OPIS Idealny do słodzenia wypieków, deserów, potraw, ciepłych i zimnych napojów. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • ERYTRYTOL 500 g - BATOM

    ERYTRYTOL 500 g – BATOM

    23,00 

    SKŁADANIKIsubstancja słodząca: erytrytol. OPISErytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75 % jego słodyczy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 0 kJ/0 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 99,5 gw tym cukry: 0 galkohole…

  • ERYTRYTOL 500 g (TOREBKA PAPIEROWA) - PIĘĆ PRZEMIAN

    ERYTRYTOL 500 g (TOREBKA PAPIEROWA) – PIĘĆ PRZEMIAN

    20,00 

    SKŁADNIKI Erytrytol (substancja słodząca) 100 % OPIS Naturalna substancja słodząca. Można stosować go do słodzenia, gotowania i pieczenia. Jego słodkość w porównaniu do białego cukru to ok. 75%. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 0 kJ / 0 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 99,78 g w tym…

  • ERYTRYTOL BIO 1 kg - BATOM

    ERYTRYTOL BIO 1 kg – BATOM

    47,00 

    SKŁADANIKI substancja słodząca: erytrytol* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISErytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75 % jego słodyczy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 0 kJ / 0 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • ERYTRYTOL FRANCUSKI BEZGLUTENOWY 500 g (TOREBKA) - SANTINI

    ERYTRYTOL FRANCUSKI BEZGLUTENOWY 500 g (TOREBKA) – SANTINI

    36,00 

    SKŁADNIKI100 % erytrytol (substancja słodząca) OPISErytrytol to naturalna substancja słodząca, stosowana jako alternatywa dla tradycyjnego cukru. Należy do alkoholi cukrowych – polioli. Erytrytol ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzyje się wysoką słodkością (60 – 80 % sacharozy). Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny oraz bardzo niski indeks insulinowy II = 2. Erytrytol wygląda i smakuje jak cukier,…

  • ERYTRYTOL PUDER BEZGLUTENOWY 350 g - SANTINI

    ERYTRYTOL PUDER BEZGLUTENOWY 350 g – SANTINI

    26,00 

    SKŁADNIKIerytrytol mielony (substancja słodząca) OPISErytrytol puder to zmielony oryginalny erytrytol pozyskiwany z bezglutenowych roślin zbożowych. Ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzuje się wysoką słodkością (60-80 %) sacharozy. Ma zerowy Indeks Glikemiczny oraz bardzo niski Indeks Insulinowy II= 2.Ze względu na poziom słodkości należy użyć nieco więcej erytrytolu niż zwykłego cukru.Wypróbuj erytrytol puder w zdrowych deserach, koktajlach…

  • ERYTRYTOL W SASZETKACH BEZGLUTENOWY (40 x 5 g) 200 g - SANTINI

    ERYTRYTOL W SASZETKACH BEZGLUTENOWY (40 x 5 g) 200 g – SANTINI

    19,00 

    SKŁADNIKI100 % erytrytol (substancja słodząca) OPISErytrytol to naturalna substancja słodząca, stosowana jako alternatywa dla tradycyjnego cukru. Należy do alkoholi cukrowych – polioli. Erytrytol ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzyje się wysoką słodkością (60 – 80 % sacharozy). Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny oraz bardzo niski indeks insulinowy II = 2.Erytrytol wygląda i smakuje jak cukier, nie…

  • FRUKTOZA 250 g - NATURAVENA

    FRUKTOZA 250 g – NATURAVENA

    8,00 

    SKŁADNIKI Fruktoza 100 % OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy. Fruktozę można używać do słodzenia, pieczenia i gotowania. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i…

  • FRUKTOZA 500 g - NATURAVENA

    FRUKTOZA 500 g – NATURAVENA

    11,00 

    SKŁADNIKI Fruktoza 100 % OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy. Fruktozę można używać do słodzenia, pieczenia i gotowania. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i…

  • KSYLITOL 1 kg - NATURAVENA

    KSYLITOL 1 kg – NATURAVENA

    42,00 

    SKŁADNIKI ksylitol 100 %. OPISKsylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach. Wytwarzany jest, również w naszym organizmie w niewielkich ilościach, około 15 g na dobę. Ksylitol jest zdecydowanie słodszy od tradacyjnego cukru białego, więc należy używać go w mniejszych ilościach. Wykazuje wszechstronność zastosowania kulinarnego. Polecany jest przede wszystkim do…

  • KSYLITOL 1 kg - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 1 kg – SANTINI (FINLANDIA)

    59,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL 1 kg (TOREBKA PAPIEROWA) - PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    KSYLITOL 1 kg (TOREBKA PAPIEROWA) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    48,00 

    SKŁADNIKI Ksylitol (substancja słodząca) 100 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 99,8 g w tym cukry: 0,2 g w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g Białko: 0 g Sól: 0,01 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY. UWAGA Nadmierne spożycie może…

  • KSYLITOL 1 kg (TOREBKA) - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 1 kg (TOREBKA) – SANTINI (FINLANDIA)

    53,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL 250 g - NATURAVENA

    KSYLITOL 250 g – NATURAVENA

    14,00 

    SKŁADNIKI ksylitol 100 % OPISKsylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach. Wytwarzany jest, również w naszym organizmie w niewielkich ilościach, około 15 g na dobę. Ksylitol jest zdecydowanie słodszy od tradacyjnego cukru białego, więc należy używać go w mniejszych ilościach. Wykazuje wszechstronność zastosowania kulinarnego. Polecany jest przede wszystkim do…

  • KSYLITOL 250 g - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 250 g – SANTINI (FINLANDIA)

    18,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL 250 g (TOREBKA) - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 250 g (TOREBKA) – SANTINI (FINLANDIA)

    17,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL 500 g - NATURAVENA

    KSYLITOL 500 g – NATURAVENA

    24,00 

    SKŁADNIKI ksylitol 100 % OPISKsylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach. Wytwarzany jest, również w naszym organizmie w niewielkich ilościach, około 15 g na dobę. Ksylitol jest zdecydowanie słodszy od tradacyjnego cukru białego, więc należy używać go w mniejszych ilościach. Wykazuje wszechstronność zastosowania kulinarnego. Polecany jest przede wszystkim do…

  • KSYLITOL 500 g - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 500 g – SANTINI (FINLANDIA)

    33,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL 500 g (PUDEŁKO PAPIEROWE) - PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    KSYLITOL 500 g (PUDEŁKO PAPIEROWE) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    28,00 

    SKŁADNIKI Ksylitol (substancja słodząca) 100 % OPIS Naturalny produkt pozyskiwany z drewna brzozy. Zamiennik cukru. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 100 g w tym cukry: 0,2 g w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99 g Białko:…

  • KSYLITOL 500 g (TOREBKA) - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL 500 g (TOREBKA) – SANTINI (FINLANDIA)

    32,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL PUDER 350 g - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL PUDER 350 g – SANTINI (FINLANDIA)

    27,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • KSYLITOL W SASZETKACH (40 x 5 g) 200 g - SANTINI (FINLANDIA)

    KSYLITOL W SASZETKACH (40 x 5 g) 200 g – SANTINI (FINLANDIA)

    21,00 

    SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca) OPISKsylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100…

  • RÓŻDŻKI SMAKU OWOCOWE (LIOFILIZOWANE OWOCE) BIO (10 x 2 g) 20 g - HELPA

    RÓŻDŻKI SMAKU OWOCOWE (LIOFILIZOWANE OWOCE) BIO (10 x 2 g) 20 g – HELPA

    20,00 

    SKŁADNIKIBIO Różdżka Smaku Truskawka (sproszkowana truskawka liofilizowana* 100% ) 20%, BIO Różdżka Smaku Malina (sproszkowana malina liofilizowana* 100%) 20%, BIO Różdżka Smaku Czarna Porzeczka (sproszkowana czarna porzeczka liofilizowana* 100%) 20%, BIO Różdżka Smaku Jagoda (sproszkowana jagoda liofilizowana* 100%) 20%, BIO Różdżka Smaku Śliwka (sproszkowana śliwka liofilizowana* 100%) 20% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBIO OWOCOWE Różdżki Smaku…

  • RÓŻDŻKI SMAKU WARZYWNE (LIOFILIZOWANE WARZYWA) BIO (9 x 2 g) 18 g - HELPA

    RÓŻDŻKI SMAKU WARZYWNE (LIOFILIZOWANE WARZYWA) BIO (9 x 2 g) 18 g – HELPA

    18,00 

    SKŁADNIKIBIO Różdżka Smaku Burak (sproszkowany burak liofilizowany* 100 %) 33,3 %, BIO Różdżka Smaku Szpinak (sproszkowany szpinak liofilizowany* 100 %) 33,3 %, BIO Różdżka Smaku Dynia (sproszkowana dynia liofilizowana* 100 %) 33,3 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBIO WARZYWNE Różdżki Smaku to zestaw 3 różnych warzyw liofilizowanych o pięknych kolorach i smakach, zamkniętych w kolorowych saszetkach….

  • STEVIA (NA BAZIE ERYTRYTOLU I GLIKOZYDÓW STEWIOLOWYCH ZE STEWII) - NATURAVENA

    STEVIA (NA BAZIE ERYTRYTOLU I GLIKOZYDÓW STEWIOLOWYCH ZE STEWII) – NATURAVENA

    12,00 

    SKŁADNIKI erytrytol 99,8 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,2 %. OPIS Słodzik stołowy na bazie erytrytolu i glikozydów stewiolowych ze stewii. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • STEVIA PASTYLKI W DOZOWNIKU (250 szt) 13 g - ZIELONY LISTEK

    STEVIA PASTYLKI W DOZOWNIKU (250 szt) 13 g – ZIELONY LISTEK

    16,00 

    SKŁADNIKIsubstancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii (35 %); substancja wypełniająca: mannitol; regulatory kwasowości: węglany sodu, cytryniany sodu; nośnik: L-leucyna. OPISSłodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą. Doskonały do słodzenia kawy, herbaty, zimnych i gorących napojów. Polecany dla osób na diecie, dbających o szczupłą sylwetkę…

  • STEVIA PUDER 150 g - ZIELONY LISTEK

    STEVIA PUDER 150 g – ZIELONY LISTEK

    18,00 

    SKŁADNIKImaltodekstryna; substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii (2,3 %). OPISSłodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą. Słodzik polecany dla osób na diecie, dbających o szczupłą sylwetkę oraz prowadzących zdrowy tryb życia.Zamiast cukru do owoców, napojów zimnych i gorących oraz deserów. 1 łyżeczka słodzi jak…

  • STEVIA SŁODZIK W PŁYNIE 75 ml - ZIELONY LISTEK

    STEVIA SŁODZIK W PŁYNIE 75 ml – ZIELONY LISTEK

    17,00 

    SKŁADNIKIwoda, substancja wiążąca: glicerol, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii (7,4 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu. OPISSłodzik stołowy w płynie na bazie glikozydów stewiolowych naturalnego pochodzenia z rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą. Doskonały do słodzenia zimnych i gorących napojów, czy deserów. Polecany dla osób dbających o szczupłą sylwetkę oraz…