Wyświetlanie wszystkich wyników: 45

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg - BIO PLANET

    CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg – BIO PLANET

    22,00 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg - THE PLANET

    CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg – THE PLANET

    25,00 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BIO PLANET

    CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 400 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO PLANET

    CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BIO 400 g - NATURAVENA

    CIECIERZYCA BIO 400 g – NATURAVENA

    12,00 

    SKŁADNIKI Ekologiczna ciecierzyca 100 % OPIS Ciecierzyca to roślina należąca do grupy roślin strączkowatych. Popularna wśród wegan i wegetarian. Wykorzystuje się ją jako bazę do hummsów, kremów bądź pysznych sałatek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1582 kJ/378 kcal Tłuszcz 6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 51 g w tym…

  • FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg - BIO PLANET

    FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg – BIO PLANET

    23,00 

    SKŁADNIKIfasolka adzuki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero…

  • FASOLKA ADZUKI BIO 400 g - BIO PLANET

    FASOLKA ADZUKI BIO 400 g – BIO PLANET

    12,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka adzuki 100 %. OPISEkologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Fasolę solimy dopiero pod koniec…

  • FASOLKA BIAŁA BIO 500 g - BIO RAJ

    FASOLKA BIAŁA BIO 500 g – BIO RAJ

    12,00 

    SKŁADNIKIfasolka biała* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę…

  • FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 1 kg - BIO PLANET

    FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 1 kg – BIO PLANET

    27,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka biała Jaś 100 %. OPISEkologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach „fasolki po bretońsku”. Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy…

  • FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 5 kg - HORECA

    FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 5 kg – HORECA

    110,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka biała Jaś 100 %. OPISEkologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach „fasolki po bretońsku”. Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy…

  • FASOLKA CZARNA BIO 500 g - BIO PLANET

    FASOLKA CZARNA BIO 500 g – BIO PLANET

    11,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka czarna 100 %. OPISEkologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw, a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy…

  • FASOLKA CZARNA BIO 500 g - THE PLANET

    FASOLKA CZARNA BIO 500 g – THE PLANET

    14,00 
  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 1 kg - BIO PLANET

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 1 kg – BIO PLANET

    23,00 

    SKŁADNIKIfasolka kidney* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g - BIO PLANET

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – BIO PLANET

    11,00 

    SKŁADNIKIfasolka kidney* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g - NATURAVENA

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – NATURAVENA

    15,00 

    SKŁADNIKI ekologiczna fasolka czerwona kidney 100 % OPIS Ekologiczna czerwona fasola Kidney jest rośliną strączkową. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 5 kg - HORECA

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 5 kg – HORECA

    118,00 

    SKŁADNIKIfasolka kidney* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 500 g - BIO PLANET

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 500 g – BIO PLANET

    13,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka kidney 100 %. OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i…

  • FASOLKA MUNG BIO 1 kg - THE PLANET

    FASOLKA MUNG BIO 1 kg – THE PLANET

    24,00 
  • FASOLKA MUNG BIO 400 g - BIO PLANET

    FASOLKA MUNG BIO 400 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka mung 100 %. OPISEkologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • FASOLKA MUNG BIO 400 g - NATURAVENA

    FASOLKA MUNG BIO 400 g – NATURAVENA

    13,00 

    SKŁADNIKI ekologiczna fasolka mung 100 % OPIS Ekologiczna fasolka mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolkę solimy dopiero pod koniec…

  • FASOLKA MUNG BIO 5 kg - HORECA

    FASOLKA MUNG BIO 5 kg – HORECA

    88,00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka mung 100 %. OPISEkologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • FASOLKA MUNG BIO 500 g - BIO PLANET

    FASOLKA MUNG BIO 500 g – BIO PLANET

    12,00 

    SKŁADNIKI ekologiczna fasolka mung 100 %. OPIS Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod…

  • GROCH ZIELONY POŁÓWKI BIO 500 g - BIO PLANET

    GROCH ZIELONY POŁÓWKI BIO 500 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIgroch zielony połówki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych. Świetnie nadaje się do przyrządzenia wszelkiego rodzaju past i pasztetów oraz jako dodatek do dań obiadowych i zup. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Groch solimy dopiero…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 1 kg - BIO PLANET

    GROCH ŻÓŁTY BIO 1 kg – BIO PLANET

    19,00 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 400 g - BIO PLANET

    GROCH ŻÓŁTY BIO 400 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 500 g - BIO PLANET

    GROCH ŻÓŁTY BIO 500 g – BIO PLANET

    11,00 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 500 g - THE PLANET

    GROCH ŻÓŁTY BIO 500 g – THE PLANET

    12,00 
  • GROCH ŻÓŁTY POŁÓWKI BIO 400 g - NATURAVENA

    GROCH ŻÓŁTY POŁÓWKI BIO 400 g – NATURAVENA

    10,00 

    SKŁADNIKI ekologiczny groch żółty 100 % OPIS Ekologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie…

  • SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 400 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 400 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica brązowa 100 %. OPISEkologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 500 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 500 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica brązowa 100 %. OPISEkologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 1 kg - THE PLANET

    SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 1 kg – THE PLANET

    36,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy.Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 400 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 400 g – BIO PLANET

    14,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy. Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 5 kg - HORECA

    SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 5 kg – HORECA

    142,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy. Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 1 kg - THE PLANET

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 1 kg – THE PLANET

    19,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 2 kg - BIO PLANET

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 2 kg – BIO PLANET

    31,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 400 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 400 g – BIO PLANET

    9,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 400 g - NATURAVENA

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 400 g – NATURAVENA

    9,00 

    SKŁADNIKI ekologiczna soczewica czerwona WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1397 kJ/335 kcal Tłuszcz 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 55 g w tym cukry 0 g Błonnik 8,9 gBiałko 24 g Sól 0 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 500 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 500 g – BIO PLANET

    10,00 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg - BIO PLANET

    SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg – BIO PLANET

    29,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg - THE PLANET

    SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg – THE PLANET

    32,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 400 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA ZIELONA BIO 400 g – BIO PLANET

    13,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 400 g - NATURAVENA

    SOCZEWICA ZIELONA BIO 400 g – NATURAVENA

    15,00 

    SKŁADNIKI ekologiczna soczewica zielona OPIS Soczewica zielona to produkt niezwykle popularny wśród wegan i wegetarian. Przygotowuje się ją na wiele różnych sposobów. Jednak do najbardziej popularnych należą dipy i hummusy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1475 kJ/351 kcalTłuszcz 1,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 gWęglowodany 52,6 g w tym cukry 2,4 g…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 500 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA ZIELONA BIO 500 g – BIO PLANET

    12,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 400 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 400 g – BIO PLANET

    13,00 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica żółta 100 %. OPISEkologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną…

  • SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 500 g - BIO PLANET

    SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 500 g – BIO PLANET

    15,00 

    SKŁADNIKIsoczewica żółta* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB…